Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.08.2018.

11:15

Dan istine: Da vidimo da li je do Đukića ili do Partizana?!

Partizan večeras od 19 časova na stadionu u Humskoj dočekuje Mladost iz Lučana u 3. kolu Superlige.

Izvor: B92

Autor:B92

Dan istine: Da vidimo da li je do Đukića ili do Partizana?!
Foto: Starsport

Crno-beli su loše otvorili sezonu u domaćem šampionatu, poraženi su od Radnika (0:1), a potom su jedva slomili otpor Dinama iz Vranja, golom Ognjena Ožegovića u 82. minutu. U međuvremenu se se desile neke krupne promene, trener Miroslav Đukić je napustio klub, a na njegovo mesto dolazi Zoran – Bata Mirković, ali on zbog amdinistracije neće moći već danas da vodi ekipu, već će taj posao obaviti pomoćnik Žarko Lazetić.

Kvota na pobedu crno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Partizan - Mladost.

Mirković je bez uzdržavanja otkrio prave probleme Partizana.

„Ekipa je u krizi, ekipa je u grču, nema igrača koji bi preuzeo odgovornost. Nismo kompaktni, nismo pokretljivi, igramo dosta sporo i to su stvari koje treba da se promene. Ali, prva stvar je psiha. Ekipa je zapala u jednu vrstu apatije i trebalo bi vrlo brzo da radimo. Vreme nam baš i nije saveznik, u narednih mesec dana, ako prođemo Dance, igraćemo 10 utakmica“, direktan je bio Mirković.

Lazetić će u dogovoru s Mirkovićem verovatno malo odmoriti neke igrače, ali sigurno je da neće biti mnogo „tumbanja“ jer Partizan ne sme da dozvoli novi kiks u šampionatu, s obzirom na to da najvećiu rival Crvena zvezda redom dobija sve utakmice. Moguće je da crno-beli konačno na svom terenu upare Ognjena Ožegovića i Rikarda Gomeša, te da zaigraju agresivnije, konkretnije.

Mladost je, inače, stara Partizanova mušterija, jer crno-beli u 11 utakmica u Humskoj imaju isto toliko pobeda.

Lazetić danas neće moći da računa na Zorana Tošića i Nemanju Nikolića, a za poslednje pojačanje Gorana Zakarića rekao je da još ne zna da li će zaigrati.

"Zakarić je stigao, priključio se i on će trenirati sa nama, pa ćemo videti u zavisnosti od toga kako bude bila kompozicija celokupnog tima i da li ćemo njega koristiti već od Mladosti", rekao je je Lazetić.

On je pohvalio Nenada - Neška Milovanovića, trenera Lučanaca.

„Mladost ima možda najiskusnijeg trenera u ligi, koji odlično poznaje ovo takmičenje i koji će sigurno znati dobro da pripremi ekipu za ovaj meč.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu