Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.07.2018.

14:15

Partizanov doktor potvrdio: Nikolić se vraća za 4 nedelje

Partizanov klupski lekar Mr. dr Ilija Rosić potvrdio je pisanje B92 da će se napadač Nemanja Nikolić vratiti u tim za mesec dana.

Izvor: AK

Autor: AK

Partizanov doktor potvrdio: Nikolić se vraća za 4 nedelje
Foto: StarSport

Nikolić je povredio čašicu kolena pred meč sa Rudarom u Nikšiću u četvrtak na kojem je igrao više od pola sata, ali problem nije teže prirode tako da operacija nije potrebna.

"Nemanja ima anatomsku varijaciju patele, koja se na prvom snimku magnetne rezonance pokazuje kao prelom, ali nije jer je prikazano obostrano na dodatnom snimanju. Utvrđeno je da na oba kolena ima odvojene obe čašice što može biti urođeno i ne smeta pri sportskim aktivnostima. To je medicinski poznato kao patela bipartita. Pošto je dobio jak udarac, na tom mestu je imobilisan kako bi ga prošlo što pre. Igrač mora da miruje. Očekuje se potpuni povratak na teren za oko četiri nedelje", rekao je Rosić.

Partizan u četvrtak dočekuje Rudar u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Ima prednost od 3:0 iz prvog meča u Nikšiću.

Crno-beli potom u nedelju gostuje Radniku u Surdulici, u prvom kolu Superlige Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve