Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.04.2018.

14:47

Veselinović: Zadovoljstvo je biti u Vojvodini

Novi trener Vojvodine Aleksandar Veselinović oseća zadovoljstvo što je ponovo u klubu i istakavši da će se truditi da ostvari ciljeve iako će biti veoma teško.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Veselinović: Zadovoljstvo je biti u Vojvodini
Foto: StarSport

Veselinović, dosadašnji trener Spartaka iz Subotice, preuzeo je Vojvodinu sa kojom je potpisao ugovor do leta 2020. godine.

"Zadovoljstvo je ponovo biti ovde, iako u ovom momentu svi treba da se manemo nekih velikih reči. Mislim da svi treba da budemo svesni ozbiljnosti situacije i trenutka jer verujem da niko od nas ne pamti kada je Vojvodina poslednji put sezonu završila na osmom mestu na tabeli", rekao je Veselinović na predstavljanju u Novom Sadu.

On je kazao da Vojvodina još ima realne šanse da ostvari ambicije, s obzirom na to da je čeka plej-of Super lige Srbije.

"To sigurno neće biti lako jer od svih šest ekipa koje, pored Crvene zvezde i Partizana, konkurišu za plasman u Evropu, Vojvodina se nalazi u najtežoj situaciji i ima najneprijatniji raspored, iako lakog rasporeda zapravo ni nema. No, da je lako, znam da ja ne bih bio ovde, već bi u tome uživali neki drugi ljudi", kazao je novi trener novosadskog kluba.

Zahvalio je čelnicima Vojvodine na "upornosti, želji i korektnom razgovoru". Veselinović je rekao da pre godinu dana, kada je odlazio iz Vojvodine, "nije ni sanjao" da će ponovo biti tu, ali da "život piše romane".

Predsednik Vojvodine Dušan Vlaović izrazio je zadovoljstvo zbog dogovora sa Veselinovićem od koga očekuje da donese stabilnost i kontinuitet dobrih rezultata.

"Veselinović je u najboljim životnim i fudbalskim godinama, a svojim radom se već dokazao, kako u inostranstvu, tako i u našoj zemlji. Ubedjeni smo da smo pronašli vrlo kvalitetno, možda i najbolje moguće rešenje za poziciju trenera, te zbog toga želimo da saradjujemo s njim ne samo u preostalih sedam kola, već u naredne dve godine", rekao je Vlaović.

Aleksandar Veselinović je na klupi Vojvodine zamenio Iliju Stolicu, koji je ranije podneo ostavku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve