Nova vest
Fudbal

Subota, 07.04.2018.

17:20

Strašan gol Milivojevića, Luka juri srpski rekord Premijer lige

Srpski internacionalac Luka Milivojević dao je neverovatan gol za Kristal Palas iz slobodnog udarca u 47. minutu protiv Bornmuta.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Strašan gol Milivojevića, Luka juri srpski rekord Premijer lige
EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Milivojević je postao tek drugi Srbin u Premijer igi sa deset i više golova u jednoj sezoni, a nekadašnji vezista Crvene zvezde će do kraja pokušati da stigne rekord Save Miloševića.

Milošević je u sezoni 1995/1996 postigao 12 golova za Aston Vilu i Milivojević će imati još pet utakmica posle Bornmuta da taj rekord obori.

Asmir Begović je na golu Bornmuta bio kao "mačka", skidao je i zicere Kristal Palasu, pa je šut Milivojevića morao da bude izuzetno precizan.

Takav je i bio, pa bosansko-hercegovački golman nije mogao ništa. Lopta je letela oko 25 metara, prešla je preko zida i pogodila mrežu za 1:0.

Srpski vezista se ove sezone specijalizovao kao izvođač penala u dresu Kristal Palasa, ali je pokazao da su mi i slobodni udarci jača strana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu