Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.03.2018.

15:05

Fejsa o tetovažama: Orao, lav i šampionske zvezdice

Ljubomir Fejsa, vezista reprezentacije Srbije i lisabonske Benfike, otkrio je za klupsku televiziju šta mu predstavljaju brojne tetovaže na telu.

Izvor:

Autor:

Fejsa o tetovažama: Orao, lav i šampionske zvezdice
Privatna arhiva/Ljubomir Fejsa

Nekadašnji igrač Hajduka iz Kule je pre nekoliko dana istetovirao kompletan grudni koš, zbog čega je beogradski tatu majstor Marko Jovičić poslednjih nekoliko dana boravio u prestonici Portugalije.

"Krenuo sam od leve strane na kojoj se nalazi orao, što verujem da nije potrebno previše objašnjavati. On je simbol kluba za koji igram i predstavlja nešto posebno za mene. Na desnoj se nalazi lav jer sam rođen u avgustu i u horoskopu sam lav. Tu je i nekoliko reči koje su takođe veoma važne za mene. Osvojio sam deset ligaških titula u karijere – što sam obeležio zvezdicama, ali naravno da imam mesta za još. Jednog dana, istetoviraću i sina jer se ništa ne može da se poredi sa očinstvom", rekao je Fejsa.

Može se videti i lik dečaka koji se drži za koleno, kao podsećanje na kidanje prednjeg ukrštenog ligamenta

Na sedam kola do kraja Lige Sagreš 'Orlovi' imaju dva boda manje od Porta, pa će morati da se nadaju kiksu velikog rivala kako bi i peti put u nizu postali šampioni, a naš vezista dodao i jedanaestu zvezdicu.

"Ovo je bila zaista dobra sezona za mene, ali još uvek nije kraj. Najvažnije mi je da igram jer, kada je tako, onda sam veoma srećan, a nadam se da ću nastaviti u istom ritmu do kraja", kaže čovek koga navijači tima sa stadiona Luž oslavljavaju sa 'čudovište', 'inteligencija' i 'zid'.

"Ne volim samo poređenja s bogom, sve ostalo mi je u redu. Jesam čudovište, inteligentan sam, a i vidim sebe kao zid. Kada bih morao da odabrem mislim da bi bile baš ove tri koje su mi navijači dali".

Ljubomir će ovog leta biti i deo reprezentacije Srbije, koja se posle osam godina vraća na veliku scenu i Svetsko prvenstvo.

"Uvek ću se odazvati pozivu zemlje u kojoj sam rođen i daću sve od sebe da pomognem nacionalnom timu. To je moja zemlja i obožavam da igram za nju", zaključio je Fejsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu