"CSKA čeka zatvaranje stadiona zbog nereda u Beogradu"

Ruski portal 'sport-express.ru' očekuje da Evropska fudbalska unija (UEFA) kazni moskovski CSKA zbog nereda na stadionu Crvene zvezde.

Izvor: B92
Podeli
StarSport
StarSport

Navijači 'Armejaca' pravili su incidente na prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope na beogradskoj Marakani, koji je završen bez golova, paleći baklje i bacajući ih ka južnoj tribini, kao i 'topovske udare', dok je gusti dim u velikoj meri otežao početak drugog poluvremena.

"Teško je proceniti kakva će kazna tačno biti, ali možemo da pretpostavimo da CSKA čeka rigorozna sankcija – zatvaranje jednog ili čak i više sektora stadiona za revanš protiv Crvene zvezde naredne srede u Moskvi", smatra izveštač ruskog portala.

Što se samog susreta tiče, ruske kolege ističu da je njihov predstavnik došao do dobrog rezultat, da nije loše izgledao na terenu, ali da je domaćin bio taj koji je imao najbolju šansu na meču, preko Radonjića u finišu prvog dela igre.

Kao najveći problem naglašen je žuti karton, odnosno suspenzija Aleksandera Golovina. Glavni kreator igre CSKA neće moći da pomogne saigračima u revanšu, pa će sve pasti na Alana Dzagoeva koji je, kako kažu, potpuno van forme.

Revanš je na programu naredne srede u Moskvi.

Fudbal

strana 1 od 2 idi na stranu