Nova vest
Fudbal

Subota, 20.01.2018.

12:50

"Aleksis Sančes je kao Hari Poter"

Menadžer Barnlija Šon Dajč uporedio je eventualni transfer Aleksisa Sančesa u Mančester Junajted sa likom Harija Potera.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Gettyimages

"U pitanju je zaista veliki posao i mislim da će se on realizovati. Ova me priča me podseća na Danijela Radklifa, koji je glumio Harija Potera. Prvi film je snimio s 13 godina i za njega je dobio oko 150 hiljada evra. Mislite li da je za drugi nastavak dobio isto 150 hiljada Ja iskreno u to sumnjam", rekao je menažder i dodao:

"Onda je na red došao treći film kada je imao 15 godina i zaradio 15 miliona. Četvrti nastavak snimio je sa 19 godina i zaradio 35 miliona. Tada niko nije došao i rekao: Ne, ne, ne. Nemojte mu davati toliko novca kada ste mu za prvi film dali 150 hiljada. Tako da zaista ne znam zašto tako ne bi bilo i u ovom slučaju, odnosno u sportu“, nastavio je menadžer Barnlija.

Glavni kandidat za dovođenje Aleksisa bio je Mančester Siti, ali se u priču umešao Murinjo, pa bi Sančes u Junajted trebalo da postane najplaćeniji igrač Premijer Lige.

"Biće zanimljivo pratiti nastavak ovog 'filma' i zaista ću biti iznenađen ako Aleksis Sančes ne pređe u Mančester Junajted", završio je on.

Fudbaleri Arsenala igraju protiv Barnlija u subou u 16 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve