Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.11.2017.

16:59

Gatuzo: Protiv Beneventa kao u finalu Mundijala!

Novi trener Milana Đenaro Gatuzo rekao je da u Seriji A nema lakih utakmica i da debi protiv Beneventa očekuje kao da je u pitanju finale Mundijala.

Izvor:

Autor:

Gatuzo: Protiv Beneventa kao u finalu Mundijala!
Getty images

"Ne postoje lake utakmice u Seriji A. Pripremaćemo se za njih na najbolji mogući način. Za mene je meč protiv Beneventa kao da je finale Svetskog prvenstva", rekao je Gatuzo na zvaničnoj promociji u Milanu.

Ljubimac navijača Milana, čovek koji je crveno-crni dres nosio punih 13 sezona i osvojio deset trofeja, uključujući dve Lige šampiona i dva Skudeta, istakao je da će Leonardo Bonuči zadržati kapitensku traku, kao i da ga Frenk Kesi podseća na njega.

Gatuzo je trenersku karijeru započeo 2013. godine kao igrač-menadžer u Sionu, zatim nastavio u Palermu i OFI sa Krita, potom u Pizi, a na klupu prvog tima MIlana dolazi iz "Primavera" tima, druge ekipe 'rosonera'.

Popularni 'Rino' je za reprezentaciju Italije odigrao 73 utakmice, postigao jedan gol i osvojio Mundijal u Nemačkoj 2006. godini.

Benevento je izgubio svih 14 mečeva dosadašnjeg toka Kalča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve