Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.11.2017.

11:55

Zvezdina škola, ko je najbrži i ko "zna lopte"

Fudbaleri Crvene zvezde imaju novi pomoćni teren, na Adi su bili klinci iz čitave Srbije, a na zanimljiva pitanja su odgovarali članovi Zvezdine odbrane.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Zvezdina škola, ko je najbrži i ko
YTSS / Zvezda TV

Sve to može se videti u novoj epizodi Zvezda TV koja je objavljena u subotu.

Mogu se između ostalog čuti utisci golmana Milana Borjana o novoj podlozi pomoćnog terena...

"Top! Majke mi, super izgleda, biće fenomenalno. Napokon da dobijemo ovako dobar teren za treninge", ali i Milana Savkovića, trenera mlađih generacija koji prenosi svoje utiske o praksi treniranja dece (2007, 2008, 2009. 2010. godište) pod okom trenera Zvezde.

"Osnovni cilj ovog otvorenog treninga je da lociramo dečake koje želimo da ispratimo i kroz neko dogledno vreme priključimo selekcijama našeg fudbalskog kluba", rekao je Savković.

Milan Rodić, Damjan Le Talek, Filip Stojković i Vujadin Savić su odgovarali na pitanja ko je najbrži, ko najbolje zna da barata loptom, na koga MIlan Borjan najviše viče ili kako bi prošli Ričmond Boaći i Aleksandar Pešić da se suoče sa defanzivnom četvorkom crveno-belih.

Zvezda je ove sezone primila samo tri gola u domaćem prvenstvu, u Ligi Evrope još dva na četiri meča, a njihove odgovore pogledajte u snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu