Obrt – Barsa i Las Palmas na praznom Kamp Nou

Meč između Barselone i Las Palmasa neće biti odložen kao što je prvobitno najavljeno već će biti odigran pred praznim tribinama stadiona Kamp Nou.

MLJIzvor: B92
Podeli

Bezbednosni savet u Kataloniji nije uspeo da garantuje bezbednost za odigravanje utakmice, a bilo je navoda da je klub tražio da se meč ne odigra.

Marka piše da ima igrača poput Đerara Pikea koji su protiv odigravanja utakmice, ali ima i onih koji su "za".

LaLiga, policija i Fudbalski savez Španije su smatrali da utakmica može da se odigra pa bi eventualno odlaganje utakmice bilo prebačeno na teret "Blaugrane".

Na manje od sat vremena nije bilo zvaničnih potvrda hoće li meč biti odigran, da bi Barsa putem društvenih mreža objavila startnih 11 za meč petnaestak minuta pred zakazani početak.

Novinarima je dozvoljen ulaz na stadion, ali su navijači ostali van pa će utakmica biti odigrana pred praznim tribinama, javlja Marka. S druge strane, Katalonska fudbalska federacija je otkazala sve utakmice klubova tokom popodneva. To se ne odnosi i na Barselonu koja je pod nadležnošću španskog saveza.

Klub je tokom prepodneva na svom tviter nalogu objavio snimak Rivaldovog gola protiv Las Palmasa, uz podsećanje da utakmica počinje u 16 sati i 15 minuta.

Fudbal

strana 1 od 2 idi na stranu