Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.08.2017.

17:23

Mitrović: Krivo mi je što nisam ranije došao

Novi štoper Partizana Milan Mitrović izjavio je da mu je krivo što ranije nije prihvatio ponudu crno-belih i bio deo tima koji je osvojio izborio plasman u LE.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Mitrović: Krivo mi je što nisam ranije došao
StarSport

"Čast mi je što sam stigao u Partizan, klub sa velikim ambicijama. Drago mi je što ću raditi i sa trenerom Miroslavom Đukićem i što mogu puno da naučim od njega, posebno što je bio štoper. Uradiću sve da pomognem da se ostvare ciljevi", rekao je Mitrović.

Mitrović, bivši štoper Zemuna i Rada, potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom nakon odlaska iz turskog Mersina.

"Krivo mi je što nisam ranije prihvatio ponudu Partizana. Pet godina sam igrao u Turskoj, jačoj ligi, imao sam neke opcije da ostanem, ali sam u razgovoru sa porodicom odlučio. Nisam bio član ovako velikog kluba. Ispred mene je veliki izazov i zato sam odlučio da dodjem u Partizan".

On je priznao da je prošle sezone bio na meti Crvene zvezde, ali da je sada to iza njega, kao i da se nada da bi igrama u Partizanu mogao da zavredi poziv u reprezentaciju Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu