Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.07.2017.

23:27

Stramačoni: Golovi posle grešaka, optimista sam

Trener praške Sparte Andrea Stramačoni rekao je da je Zvezda nadigrala njegovu ekipu, ali da su golovi koji su primili bili posle grešaka njegovih igrača.

Izvor:

Autor:

Stramačoni: Golovi posle grešaka, optimista sam
StarSport

"Ovu utakmicu ne možemo da poredimo sa bilo kojom pre. Ovo je bila prva zvanična utakmica. Razočaran sa prvih 15 minuta u kojih nas je Zvezda nadigrala mnogo. Uspavali smo se kod prvog gola, ali i posle 15 minuta su igrali bolje od nas. Velika greška je promenila dalji tok utakmice", rekao je Stramačoni

"Utakmica je bila izbalansirana i mislim da je 2:0 previsok rezultat", dodao je on.

Sparta iz Praga izgubila je na stadionu Rajko Mitić 2:0 od srpskog vicešampiona u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Greške koje su se dogodile su nedopustive. Svi znaju šta tačno treba da rade. Linija bila izjednačena i u jednom momentu su se uspavali. U tim situacijama moraš da budeš pametan, pronicljiv... Imali smo dobru reakciju posle gola i u drugi deo smo ušli mnogo bolje, ali onda smo napravili tehničku grešku i primili drugi gol", rekao je Stramačoni.

On je rekao da je optimističan pred revanš u Pragu.

"Pozitivan sam što se tiče druge utakmice, ali moramo da budemo koncentrisani, da ne pravimo greške. Ne smemo da primimo gol, moramo da odigramo jako dobro", zaključio je Stramačioni.

Revanš utakmica izmedju Sparte i Crvene zvezde igraće se narednog četvrtka u Pragu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu