Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.07.2017.

21:00

'Grobari' gađali Marina petardama

Grobari na utakmici protiv Olimpijakosa nisu mogli bez incidenta.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

'Grobari' gađali Marina petardama
StarSport

U 15. minutu meča igra je prekinuta na pola minuta jer su navijači Partizana petardama gađali Marka Marina iz Olimpijakosa dok je izvodio korner.

Klub je pre utakmice apelovao na navijače da se ponašaju fer i korektno jer je klub pod lupom UEFA. U apelu je navedeno da navijači na utakmicu ne nose upaljače, hemijske, priveske, kovanice i druge sitne predmete koji i inače nisu dozvoljeni na sportskim terenima.

Navedeno je da je reč o utakmici visokog rizika, te da niko neće moći da uđe bez karte.

"Molimo vas da navijate fer, sportski i korektno bez pogrdnih parola, transparenata i povika kako i dolikuje ugledu Partizana i njegovih navijača. Partizan je pod ozbiljnom prismotrom delegata UEFА i svaka vrsta nesportskog ponašanja, političkih, rasističkih i nacionalnih uvreda kao i neprimerenog rečnika će se sankcionisati na štetu kluba. Partizan već plaća veliki broj kazni, a svaka sledeća vodi ka suspenziji stadiona i publike! Shvatite ovu stavku kao i sve prethodne ozbiljno!", navodi se u apelu kluba.

Partizanu je pre nekoliko nedelja već stigla kazna Evropske kuće fudbala zbog skandiranja navijača na utakmici protiv Zaglebja prošle godine.

Klub je tada kažnjen zatvoren zabranom organizovanog navijanja u Podgorici na gostovanju protiv Budućnosti, na utakmici u Humskoj je zatvoren sever, a novčana kazna je iznosila 25.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve