Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.05.2017.

21:57

Đurovski: Bili smo koncentrisani do kraja

Trener Crvene zvezde Boško Đurovski čestitao je svojim fudbalerima što su "smogli snage" da budu koncentrisani do kraja utakmice sa Javorom.

Izvor: B92

Autor:B92

Đurovski: Bili smo koncentrisani do kraja
StarSport

Zvezda je pobedila Javor sa 3:0, a igrači su znali da i Partizan vodi protiv Radničkog u Nišu.

Sledeći cilj je pobeda protiv Radničkog u poslednjem kolu plejofa i finale Kupa.

"Smogli smo snage da budemo koncentrisani do kraja, iako smo čuli da je Partizan pobedio. Idemo do kraja, imamo još jednu utakmicu protiv Radničkog", rekao je Đurovski novinarima posle utakmice u Ivanjici.

Zvezda je pobedila Javor sa 3:0 u pretposlednjem kolu Super lige i biće joj potrebna pobeda protiv Radničkog u poslednjem kolu, kao i poraz Partizana od Mladosti.

"Javor nam je u prvih pola sata zadavao mnogo problema. Od isključenja i penala smo dominirali i na kraju zasluženo pobedili", kazao je trener crveno-belih.

Đurovski je naveo da je sledeći cilj pobeda protiv Radničkog u poslednjem prvenstvenom kolu i da se ekipa što bolje spremi za finale Kupa protiv Partizana.

Trener Javora Srđan Vasiljević čestitao je Zvezdi na zasluženoj pobedi.

"Zadovoljan sam igrom u određenim momentima i čestitam momcima na odnosima i zadacima koje su ispunili. Zvezda je zasluženo pobedila i želim joj sve najbolje u narednom periodu", rekao je Vasiljević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve