Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.05.2017.

11:51

Kek ostaje u Rijeci do 2021.

Slovenački trener Matjaž Kek potvrdio je da će produžiti ugovor sa Rijekom do 2021. godine i tako stavio tačku na spekulacije da će preuzeti Crvenu zvezdu.

Izvor: B92

Autor:B92

Kek ostaje u Rijeci do 2021.
Foto: Getty images

Kek je bio glavni kandidat crveno-belih da na leto preuzme tim koji je nedavno napustio Miodrag Božović, a privremeno vodi Boško Đurovski.

Kek je na dobrom putu da Rijeci donese prvu titulu prvaka Hrvatske u klupskoj istoriji, pošto tri kola pre kraja ima pet bodova više od drugoplasiranog zagrebačkog Dinama.

"Ništa se nije dešavalo sa Crvenom zvezdom, bile su obične spekulacije, nagadjanja, mešanje magle je deo igre i posla. Neko negde nešto kaže, često čak i bez osnova i iz toga proizilazi čitav oreol. U Rijeci imam ugovor do 15. juna, dogovorili smo se da 2021. godine i u ovom trenutku ne treba ništa više. Hartija od vrednosti nije nam u žurbi, sve sam se dogovorio sa predsednikom", rekao je Kek za slovenačku Večer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu