Nova vest
Fudbal

Subota, 06.05.2017.

23:35

Stolica posle Zvezde: Dobra igra nije iznenađenje

Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica rekao je da ga nije iznenadila dobra igra i pobeda njegove ekipe nad Crvenom zvezdom.

Izvor: PT

Autor: PT

Stolica posle Zvezde: Dobra igra nije iznenađenje
Starsport

Voždovac je na svom terenu pobedio Zvezdu sa 3:2 u 34. kolu Super lige Srbije i tako ostvario prvi trijumf u plej-ofu.

"Nije me iznenadila igra moje ekipe. Jednostavno, Zvezda je bila primorana da napada kako je utakmica odmicala, a mi smo to iskoristili. Mogu samo da budem zadovoljan ishodom", rekao je Stolica novinarima posle utakmice.

"Žao mi je što euforija koja nas je zadesila po ulasku u plej-of malo sputala u prvim utakmicama. Sa ovim pobedama možemo da istaknemo ambicije. Ako nastavimo u ovakvom ritmu, pokušaćemo da ostvarimo sve pobede do kraja. U plej-ofu još nismo igrali ovako kvalitetno", rekao je Stolica.

On je ocenio da su jedne od ključnih trenutaka utakmice bile odbrane Zorana Popovića na početku utakmice.

"Prelomile su te promašene šanse i odlične intervencije Popovića na početku. Golovi menjaju utakmice, usmeravaju. Prvi pogodak je usmerio utakmicu. Posle toga, logično, Zvezda je rizikovala, izašla visoko sa velikim brojem ofanzivnih igrača. Mi smo bili pametni i strpljivi. Mogli smo da iskoristimo još neke situacije", rekao je Stolica.

Voždovac je sedmi u plej-of grupi Super lige sa 26 bodova, dok je Zvezda nakon današnjeg poraza pala na drugo mesto i tri kola pre kraja šampionata ima tri boda manje od vodećeg Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve