Nova vest
Fudbal

Subota, 06.05.2017.

19:00

Tragičar Anđelković i tri promašaja godine

Na utakmici između Voždovca i Crvene zvezde viđeno je nekoliko neverovatnih situacija, tri u režiji crveno-belih i jedna od strane domaćih fudbalera.

Izvor: PT

Autor: PT

Tragičar Anđelković i tri promašaja godine
StarSport

Crveno-beli mogli su do ranog vođstva, pošto je iskusni Nenad Milijaš posle 40 sekundi meča promašio glavom sa tri metra.

Da je krenulo loše po aktuelniog šampiona, potvrdio je Dušan Anđelković koji je autogolom savladao Manojlovića. Ne zna se šta je levi bek hteo, ali namera mu je očigledno bila da izbije loptu, međutim poslao ju je u svoju mrežu.

Crveno-beli nastavili su sa lošim odlukama i promašajima. Sada je uglavnoj ulozi bio Džon Ruiz koji je u 34. minutu propustio sjajnu šansu, kada je sa četiri metra čoše zahvatio loptu, što je bilo dovoljno da golman Popović odbrani.

Da su greške sastavni deo igre potvrdio je Nikola Ćirković koji je u 65. minutu promašio pa skoro prazan gol. Igrač Voždovca je poslao loptu u šesnaesterac a Ćirković sa peterca šutirao pored gola.

Na kraju utakmice, Voždovac je iznenadio Zvezdu i naneo joj veoma težak poraz, jer su se crveno-beli sada udaljili od odbrane titule.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve