Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.01.2017.

22:34

Nikolić Zvezdinim skautima: Dobrodošli

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da su Zvezdini skauti dobrodošli ukoliko budu želeli da isprate dešavanja na pripremama crno-belih na Kipru.

Izvor: mn

Autor: mn

Nikolić Zvezdinim skautima: Dobrodošli
partizan.rs

Pripreme srpskih klubova ulaze u sam finiš pred nastavak sezone, mnogo je ekipa na Kipru, a među njima su i „večiti“ rivali.

Na pitanje novinara da li postoji moguićnost da neko od njegovih članova stručnog štaba poseti utakmicu Zvezde, Nikolić je rekao: „Možda, sve je moguće, ako se uklopimo“, rekao je Nikolić i dodao da su i predstavnici „crveno-belih“ dobrodošli na treningu ili nekoj od utakmica Partizana.

Nikolić je pričao i o eventualnim odlascima iz Partizana u poslednjim danima prelaznog roka, a novinare su posebno zanimali Valeri Božinov, koji je ostao u Beogradu i Nemanja Mihajlović.

Ista pitanja i isti odgovori. Te stvari slušam već pet meseci. Kada bi svaka priča u medijima bila tačna u vezi sa odlascima igrača, nas bi ovde otprilike bilo četvoro, a ima nas nešto više od toga. Svi igrači koji su ovde nose grb Partizana na sebi i dok je tako ja ih posmatram kao igrače Partizana. Ulazimo u završnicu prelaznog roka, pre svega u zapadnim zemljama, tako da se mogućnost odlaska nekih igrača smanjuje, ili intenzivira u naredna dva dana. Oko eventualnih odlazaka ćemo više znati do utorka u ponoć, ali i to ne mora da bude definitivno. Mi planiramo neke odlaske koji su neophodni da bi klub funkcionisao, ali tržište i prelazni rok su živa stvar, tako da ćemo videti kako će sve odvijati narednih dana“, istakao je trener Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu