Nova vest
Fudbal

Nedelja, 09.10.2016.

12:05

Mesi se vraća – spreman za Deportivo i Siti

Fudbaler Lionel Mesi oporavlja se od povrede koju je zadobio na utakmici sa Atletikom iz Madrida i biće spreman za naredno kolo Primere i Ligu šampiona.

Izvor: SM

Autor: SM

Mesi se vraća – spreman za Deportivo i Siti
Getty Images

Argentinski napadač povredio je preponu 21. septembra na utakmici sa madridskim klubom (1:1) posle starta Dijega Godina zbog čega je morao da napusti teren u 59. minutu.

Šampion Španije je tada objavio da će najbolji fudbaler sveta morati da pauzira tri nedelje, pa su im pauze zbog reprezentativnih mečeva dobro poslužile.

Katalonski klub je bez Mesija odigrao tri meča. Pobede su ostvarili protiv Sportinga iz Hihona - 5:0, Borusije Mehengladbaha – 2:1, dok su prošle nedelje u zanimljivom meču izgubili od Selte – 4:3.

I dok su njegovi saigrači iz reprezentacije remizirali sa Peruom u Limi u četvrtak uveče – 2:2, Argentinac je nastavio vredno da radi i da se oporavlja u teretani, pa je i na Instagram profilu okačio sliku iz teretane u Barseloni.

Petostruki osvajač Zlatne lopte vratiće se na teren 15. oktobra kada Barselona dočekuje Deportivo La Korunju, a najvažnije za Luisa Enrikea je da će biti spreman za duel sa Mančester Sitijem u Ligi šampiona 19. oktobra.

Un día más

A photo posted by Leo Messi (@leomessi) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve