Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.04.2016.

19:41

Agent: Povlačenje Ibre kao krađa Mona Lize

Mino Rajola, agent Zlatana Ibrahimovića, ne želi da odbaci mogućnost da će se najbolji igrač reprezentacije Švedske povuče na kraju sezone.

Izvor:

Autor:

Agent: Povlačenje Ibre kao krađa Mona Lize
Getty Images

Ipak, Rajola ujedno i ističe da bi to bio – 'zločin protiv sportskog čovečanstva'.

Ibri na kraju sezone ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom, a pored ponuda nekoliko Premijerligaša, pre svih Mančester Junajteda, njega u svojim redovima žele prebogati timovi sa Bliskog istoka i iz Superlige Kine.

"Zlatanov prioritet u ovom trenutku jeste samo da sezonu završi na što bolji način. Takođe, ono što će se dogoditi u Ligi šampiona neće odlučiti šta će biti u njegovoj budućnosti. Ako Zlatan ne bude želeo da nastavi da igra fudbal zbog sebe, onda neka nastavi zbog mene. Ako se stvarno povuče, biće to kao da neko krade Mona Lizu, a ja ću ga u slučaju takve odluke zaklučati u zatvorsku ćeliju dok se ne predomisli. Moje iskreno miljenje je da bi to bio svojevrsni 'zločin protiv sportskog čovečanstva'", kaže Rajola.

Ibrahimovićev PSŽ igra od 20.45 protiv Mančester Sitija prvi meč četvrtine finala elitnog takmičenja, jedinog takmičenja iz kog 34-godišnjeg centarforu nedostaje trofej.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve