Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.02.2016.

23:03

Živković: Partizan zauvek u srcu

Fudbaler Partizana Andrija Živković odstranjen je iz prvog tima ‘crno-belih’, a samo emotivnom porukom na Instagramu se oglasio povodom toga.

Izvor: B92

Autor:B92

Živković: Partizan zauvek u srcu
Starsportphoto

“Bez obzira na sve ovo, Partizan zauvek u srcu”, napisao je Živković.

Posle višednevnih spekulacija, čelnici šampiona Srbije su i definitivno odstranili mladog fudbalera iz tima i on će se u petak vratiti u Beograd, gde će trenirati sa ostalim ‘otpisanim’ igračima do isteka ugovora, na leto.

Saga oko Živkovića traje već nedeljama, pošto je odbio da produži ugovor sa Partizanom, koji mu ističe za pet meseci, zbog čega će klub morati da plate ‘penale’ menadžeru Piniju Zahaviju od oko dva i po miliona evra.

Partizan je poslednjih dana uslovljavao Živkovića da potpiše novi ugovor, mladi fudbaler i njegov otac su to odbili istakavši da ne žele novi ugovor pod istim uslovima u koji je uključena treća strana, već da žele da sačekaju leto i tada eventualno produže saradnju. Međutim, čelnicima kluba iz Humske to ne odgovara, pa su odlučili da ga izbace iz ekipe čiji je jesenas bio najbolji igrač.

Bez obzira na sve ovo, PARTIZAN ZAUVEK U SRCU!!!❤️

A photo posted by Andrija Zivkovic 17 (@zivkovic17) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve