Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.02.2016.

22:29

Kedira pod znakom pitanja za LŠ

Fudbaler Juventusa Sami Kedira odsustvovaće sa terena dve do tri nedelje zbog povrede butnog mišića, saopštio je italijanski klub.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Kedira pod znakom pitanja za LŠ
Getty Images

Zbog te povrede neizvestan je njegov nastup na uakmici protiv Bajerna iz Minhena, u osmini finala Lige šampiona, 23. februara.

Kedira ima problema sa povredama otkako je na početku sezone došao u Juventus iz Real Madrida i do sada je odigrao samo 15 utakmica za šampiona Italije.

On je bio prvotimac u sedam od poslednjih 10 utakmica u svim takmičenjima, ali će zbog povrede propustiti sutrašnji duel protiv Djenove.

"Kedira će propustiti utakmicu sa Djenovom. Posle nelagode koju je osećao u desnom butnom mišiću Kedira je podvrgnut brojnim lekarskim pregledima. Utvrdjeno je da je pocepao butni mišić zbog čega će odsustvovati sa terena dve do tri nedelje", navodi se u saopštenju Juventusa.

Juventus će sutra od 20.45 na svom terenu u Torinu igrati protiv Djenove, utakmicu 23. kola Serije A i pokušaće da ostvari 13. uzastopnu pobedu. Crno-beli su trenutno drugi na tabeli sa dva boda zaostatka za Napolijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve