Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.12.2015.

11:04

Voša ucenila delegata, nova kazna za Lalatovića?

Trener Vojvodine Nenad Lalatović suspendovan je drugog decembra, ali se ipak našao na tzv. “tehničkoj klupi“ na meču sa Partizanom.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images
Starsport

Kako piše list Sport, Novosađani nisu hteli da igraju bez Lalatovića, a delegat Predrag Milivojević to je i napisao u zapisniku sa meča.

“Pre početka utakmice predstavnik gostujuće ekipe upozoren je da na klupi ne može da sedi šef stručnog štaba Nenad Lalatović“, navodi se izneđu ostalog u zapisniku i dodaje se da je generalni sekretar Vojvodine Aleksandar Vlašković uslovio nastup Vojvodine Lalatovićevim prisustvom pored terena.

Predsednik Disciplinske komisije Žarko Stevanović u izjavi za Večernje novosti objašnjava ceo slučaj.

“Disciplinska komisija ga je kaznila sa tri meseca zabrane obavljanja dužnosti, jer je ponovio disciplinski prekršaj sličan onom iz prošle sezone kada je bio trener Napretka. Kaznu smo mu izrekli na redovnoj sednici i ona je redovnom poštom stigla na adresu Vojvodine u sredu, 2. decembra“, rekao je Stevanović i dodao:

“Nije smeo da bude ni blizu klupe. Pokušala je Vojvodina da izigra Disciplinski pravilnik još u sredu na meču Kupa sa Inđijom. Pravdali su se i u subotu da imaju mogućnost da u slučaju suspenzije svog trenera, tek 24 časa po dobijanju odluke da ga udalje sa radnog mesta. Ali, stvar je u tome da on nije suspendovan, nego kažnjen. Osim toga, imam informacije da su pre meča sa Partizanom viđene mučne scene, da su čelnici Vojvodine pretili da neće izaći na teren ukoliko Lalatović ne bude na klupi. U pitanju je čist akt samovolje i grubo kršenje Disciplinskog pravilnika“.

Sada će najverovatniji biti pokrenut novi postupak protiv Lalatovića, ali i protiv FK Vojvodina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve