Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.12.2014.

18:17

"Crveni Lazaru najgora odluka ikad"

Bivši igrač Liverpula Džejmi Rednap rekao je da je crveni karton Lazaru Markoviću protiv Bazela jedna od najgorih sudijskih odluka koju je video u životu.

Izvor:

Autor:

Default images

Holandski sudija Bjorn Kujpers odlučio je da isključi Markovića u 60. minutu posle duela sa igračem Bazela Behrangom Safarijem, nakon što je srpski fudbaler na poluvremenu ušao u igru.

"Mislim da je utakmica upropašćena crvenim kartonom za Markovića i to je jedna od najlošijih odluka koje sam video. U tom slučaju, ja bih svojevremeno bio isključen svakog vikenda pošto sam slično radio. Da je Marković protivnika udario laktom bilo bi opravdano, ali ovako je samo stavio prste na njegovo lice i mislim da je stravičan potez sudije da mu pokaže crveni karton", rekao je Rednap za Skaj Sport.

Liverpul je u odlučujućem meču za plasman u osminu finala protiv Bazela odigrao 1:1, zbog čega je eliminisan iz Lige šampiona.

Rednap je bio član "Crvenih" od 1991. do 2002. godine, odigrao je 308 utakmica i postigao 44 gola, a osvojio je FA kup, Liga kup, Čeriti šild i UEFA Superkup.

Tokom karijere igrao je još za Bornmaut, Totenhem i Sautempton, dok je za reprezentaciju Engleske nastupio 17 puta i dao jedan gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve