Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.10.2014.

22:08

Krunić: Borili smo se do kraja

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je posle utakmice sa Partizanom da pobeda nad ’crno-belima’ mnogo znači njegovom timu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Jagodinci su na domaćem terenu slavili protiv Partizana rezultatom 1:0 u poslednjoj utakmici desetog kola Jelen Superlige Srbije.

Čestitam igračima na pobedi, borili su se do poslednjeg minuta, poslednje sekunde utakmice. Bili smo svesni da protiv Partizana moramo da damo više nego što možemo, igrači su to ispunili, čestitam im, a čestitam i protivniku na fer i korektnoj igri“, rekao je Krunić.

Krunić je dodao da je utakmica bila teška i da su on i igrači bili upućeni u kvalitete Partizana koji nije bio poražen na osam mečeva, što je, kako je naveo, u našem prvenstvu za poštovanje.

Znali smo da moramo da se suprostavimo na naš način. Ova pobeda nam mnogo znači, pre svega da se izvučemo iz donjeg dela tabele, a nadam se da ćemo u narednim utakmicama igrati mnogo bolje, već u Kupu u sredu. Igrači su se fantastično borili, samo tako može da se pobedi Partizan“, zaključio je Krunić.

Jagodina trenutno drži deseto mesto tabele sa 11 bodova, 14 manje od vodeće Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu