Nova vest
Fudbal

Subota, 18.10.2014.

23:12

Pele: Hvala Dušanu, sve radi lako

Napadač Sautemptona Gracijano Pele imao je samo reči hvale za reprezentativca Srbije Dušana Tadića.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Napadač Sautemptona Gracijano Pele imao je samo reči hvale za reprezentativca Srbije Dušana Tadića.

Jedna od tih asistencija bila je upravo za Pelea, koji je bio dvostruki strelac.

„Pre svega bih želeo da se zahvalim Dušanu, sve što radi izgleda veoma lako i ima toliko asistencija svake sezone. Prošle sezone smo igrali jedan protiv drugog i pitali su me da li bih jednoga dana voleo da budem u istoj ekipi sa njim. Takođe, moj drugi gol, ili treći, zavisi, izgleda lako, ali u većini slučajeva on čeka taj sekund da vam da pas, iako se čini da kasni. Ali, onda vas posluži na savršen način. Rekao mi je pre meča: ’Kada te pogledam, ti samo kreni i ja ću ti dodati“, rekao je Pele.

Sautempton je zabeležio najubedljiviju pobedu u istoriji, ali menadžera Ronalda Kumana više može obradovati saradnja dvojice igrača. Oni nisu krili želju da igraju zajedno, iako su u Holandiji bili protivnici.

„Bolje on razume mene, nego ja njega. Osim što je odličan asistent, on je i dobar strelac. Posle toliko asistencija zaslužio je danas da postigne gol i veoma sam srećan zbog njega. Danas smo svi odigrali sjajno, iako nisam zadovoljan svojim nastupom u početku. Na kraju je sve bilo dobro, a i atmosfera je bila savršena“, dodao je Pele.

Tadić je istakao da mu je drago što sa italijanskim napadačem doprinosi dobrim rezultatima Sautemptona.

„Sada igramo zajedno, a i u Holandiji smo želeli da budemo u istom timu i na kraju nas je trener spojio. Sada sve ide savršeno i uživanje je igrati sa njim. Dobro se razumemo i kako sezona bude odmicala biće to još bolje. Još više ću mu asistirati i on će postizati više golova, a što je najvažnije, Sautemptonu ćemo donositi bodove“, naveo je Tadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu