Nova vest
Fudbal

Subota, 18.10.2014.

13:28

Mihajlović: Ne zaslužujemo ovo

Trener Sampdorije i bivši selektor Srbije Siniša Mihajlović rekao je da je ono što se dogodilo na meču između Srbije i Albanije u Beogradu razočaravajuće.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Ne želim to da komentarišem. Moja zemlja ne zaslužuje ovo. Gledao sam utakmicu, navijao sam za svoju zemlju, a ono što se dogodilo je razočaravajuće. Hajde da vidimo šta će UEFA da odluči. Veoma mi je žao jer veoma dobro znam sve igrače, mnogi od njih su me zvali“, rekao je Mihajlović za italijanske medije.

Utakmica između Srbije i Albanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo prekinuta je u utorak uveče posle incidenta kada se iznad terena pojavila zastava takozvane Velike Albanije. Potom je izbio sukob na terenu, kao i upad navijača na stadionu u Humskoj.

Kao selektor Srbije vodio sam reprezentaciju u Zagrebu protiv Hrvatske i sve je dobro prošlo osim rezultata. Jedini pravi način je da svako preuzme svoj deo odgovornosti“, istakao je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve