Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.10.2014.

12:34

Boško za B92: Nekome ne odgovaram

Već godinama, srpski fudbaler Boško Janković pruža dobre partije u Seriji A, ali poziv selektora ne stiže.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

To se nije promenilo ni po dolasku Dika Advokata na klupu ’Orlova’, ali Janković uprkos tome ne odustaje, jer smatra da može još dosta da pruži u dresu nacionalnog tima.

U intervjuu za B92, Janković je pričao upravo o reprezentaciji, najlepšim trenucima karijere, kao i kakvi su mu planovi kada okači kopačke o klin...

Tokom karijere, Janković je branio boje Crvene zvezde, Majorke, Palerma i Đenoe, pre Verone, za koju sada igra. Iza njega je više od deset godina profesionalnog bavljenja fudbalom, a jedan period se od svih izdvaja.

Već od svoje druge-treće godine sam se ’zakačio’ za fudbalsku loptu, samo ona je za mene postojala. Sa osam godina sam počeo da treniram u Crvenoj zvezdi i u njoj sam ostao do svoje 21. godine. Svih tih 13 godina predstavljaju najlepši period mog života. Ne mogu da kažem da sada ne igram fudbal iz ljubavi, jer sam ja neko ko stvarno voli sport i ovaj posao, ali to je ipak posao. Ranije je to bila samo strast i nikada neću zaboraviti godine provedene u Zvezdi, kada sam bio klinac, a potom i kada sam ušao u prvi tim. Ovo sada je nešto između ljubavi i posla, ranije je to bila samo ljubav“.

Kompletan intervju sa Boškom Jankovićem pročitajte u našoj rubrici 'Intervjui'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve