Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.05.2014.

13:46

Van Gal prihvatio ponudu MU?

Selektor Holandije Luj van Gal prihvatio je ponudu Mančester Junajteda, a u njegovom stručnom štabu biće i sadašnji trener kluba Rajan Gigs, prenose mediji.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Kako je preneo Toksport, uprava Mančester Junajteda je postigla dogovor 63-godišnjim trenerom koji će nakon Mundijala doći na Old Traford.

Britanski mediji su prethodnih dana spekulisali da će Van Galu biti ponuđen trogodišnji ugovor, a kao deo njegovih nadležnosti pominje se i mogućnost da bude mentor Gigsu, koji bi ga kasnije nasledio na klupi "crvenih đavola".

"On ima sjajnu reputaciju. Van Gal je bio uspešan trener u različitim ligama. Odveo je Holandiju na Svetsko prvenstvo", rekao je nedavno Gigs.

Van Gal je tokom karijere predvodio Ajaks, Barselonu, Bajern iz Minhena i AZ i sa svakom ekipom je osvojio šampionsku titulu.

Njegov ugovor sa Fudbalskim savezom Holandije ističe po završetku Svetskog prvenstva, koje se od 12. juna do 13. jula održava u Brazilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve