Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.04.2014.

23:32

Gvardiola: Imali smo i malo sreće

Trener Bajerna iz Minhena Pep Gvardiola posle remija 1:1 sa Mančesterom u Junajtedu izjavio je da ima puno poverenje u svoju ekipu.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Uvek je opasno kada pred revanš imate rezultat 1:1, ali čak i pobeda 2:1 bila bi opasna. Pokušaćemo da pobedimo u drugom meču i siguran sam da to možemo da ostvarimo. Imam puno poverenje u igrače i nadam se da će nas navijači podržati i da će nam dati vetar u leđa kao što su Junajtedovi učinili za svoj tim“, kazao je španski stručnjak.

“Prilično sam zadovoljan igrom, pošto Junajted ima jednu od najboljih ekipa na svetu. Dali smo gol u gostima, što je veoma važno, mada moram da priznam da nam se i posrećilo što udarci Velbeka i Runija nisu završili u mreži. Gol koji smo primili teško može da se brani“, dodao je Gvardiola.

Vezni fudbaler Bajerna Toni Kros rekao je da je meč na Old Trafordu bio težak i dodao je:

“Bili smo dominantni tokom celog meča, ali Junajted je dao sve od sebe – branili su se sa desetoricom i bili su opasni iz kontri. Mi smo se trudili da se dodajemo i da tražimo rupe u odbrani i mislim da smo zaslužili gol. Sve je otvoreno pred revanš“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve