Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.03.2014.

19:23

Pečnik: Bez padova protiv Radničkog

Fudbaler Crvene zvezde Nejc Pečnik rekao je da njegova ekipa u duelu protiv Radničkog iz Kragujevca mora da bude koncentrisana svih 90 minuta.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Zvezda u subotu od 17.00 dočekuje kragujevački Radnički u 19. kolu Super lige Srbije.

To će biti treći duel te dve ekipe ove sezone, a crveno-beli su bili bolji i u prvenstvu i u Kupu.

"Radnički ima dosta dobrih pojedinaca i kvalitetan kolektiv. Ključ pobede vidim u tome da od prvog minuta nametnemo naš stil igre i da budemo fokusirani svih 90 minuta. Padova tokom utakmice ne sme da bude", rekao je Pečnik za sajt kluba.

"Nijedna od dve odigrane utakmice sa njima nije bila laka. Sećam se da smo u Kragujevcu rano poveli, ali da smo se mučili da prelomimo utakmicu sve do samog finiša. I u Kupu je isto tako bilo teško, morali smo da uložimo mnogo truda i energije da bismo ih savladali", kazao je Pečnik. "U dobroj smo formi, imamo osam vezanih pobeda, medjutim, ne želim da se bavim statistikom, jer to nije posao nas igrača. Mi želimo da pobedimo sve rivale do kraja i osvojimo prvenstvo", dodao je slovenački reprezentativac.

Zvezda je trenutno prva na tabeli Super lige Srbije sa 41 bodom, odnosno bodom više od drugoplasiranog Partizana.

"Ima još dosta da se igra. Lepo nam je u ulozi lidera prvenstva, medjutim bod prednosti ne znači nista. Idemo utakmicu po utakmicu, ne razmišljamo mnogo unapred. Verujemo da imamo kvalitet da budemo šampioni, ali sa druge strane ne padamo u euforiju", rekao je Pečnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve