Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.03.2014.

18:41

"Nož, žica, Srebrenica" za prekid

Utakmica u Modriči između omladinskih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Srbije prekinuta je zbog skandiranja "Nož, žica, Srebrenica".

Izvor:

Autor:

Default images

Na tribinama stadiona "Doktor Milan Jelić" se tokom prvog poluvremena začulo skandiranje, da bi sudija prekinuo susret na nekoliko minuta.

Šovinističko skandiranje ponovljeno je u drugoj polovini nastavka, a sve je počelo u 34. minutu kada je defanzivac OFK Beograda Milan Gajić verbalno napao sudiju Elvisa Mujovića, zbog čega je isključen.

Posle incidenta mogli su da se čuju i povici "Ubi Turčina", a glavni arbiter nije želeo da nastavi susret posle skandiranja u drugom poluvremenu.

Posle nešto više od sat vremena igre u Modrići nije bilo golova. Ostaje nejasno, da li će meč planiran za dva dana u Gradačcu biti odigran.

Aktulni prvaci Evrope, koje sa klupe predvodi Veljko Paunović, mečevima protiv Bosne i Hercegovine trebalo je da počnu pripreme za nastup u Elitnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2014. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

141 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu