Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.01.2014.

23:57

KK: Barsa i Atletiko u polufinalu

Fudbaleri Barselone i Atletiko Madrida pobedama su overili plasman u polufinale Kupa kralja.

Izvor:

Autor:

Default images

Atletiko je, posle minimalne pobede na domaćem terenu, slavio protiv Atletik Bilbaa i na "San Mamesu". Domaći su vodili na poluvremenu golom Adurica, ali su Raul Garsija i Dijego Kosta doneli preokret i trijumf "Jorgandžijama".

S druge strane, Barselona je u drugom meču protiv Levantea bila još ubedljivija, posle 4:1 u Valensiji, ovoga puta bilo je 5:1.

Herardo Martino poslao je na teren kombinovani sastav, koji je bez većih problema demolirao Levante. Ipak, gosti su prvi poveli, doduše, autogolom Serhija Roberta u osmom minutu.

Ali, već do poluvremena "Blaugrana" je vodila, a precizni su bili Adrijano i Pujol. Drugi deo igre otvorio je Aleksis Sančes – sa dva gola u samo sedam minuta, da bi konačan rezultat postavio Cesk Fabregas u 86. minutu.

Poslednji meč ove faze takmičenja na programu je u četvrtak, kada Rasing Santander dočekuje Real Sosijedad. U prvom meču u Baskiji bilo je 3:1 za domaće.

Ranije je plasam među četiri najbolje ekipe ostvario je Real Madrid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve