Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.08.2013.

16:05

Onjilo: Cilj titula s Zvezdom

Novi fudbaler Zvezde Ifeani Onjilo rekao je da se nada da će nastaviti s dobrim igrama i da želi da osvoji šampionsku titulu s crveno belima.

Izvor:

Autor:

Default images

Onjilo, koji je došao iz Javora iz Ivanjice, je s timom s "Marakane" potpisao četvorogodišnji ugovor i nosiće dres s brojem 99.

"Prešao sam u veliki klub i nadam se da ću da nastavim dobro da igram, ali i još bolje, kao i da osvojim titulu sa Zvezdom", rekao je Ifeani Onjilo na svojoj promociji na stadionu Zvezde.

On je zahvalio svom nekadašnjem klubu u koji je 2008. godine došao iz Nigerije.

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović istakao je da "nije vreme" da se priča o tome koliko je 23-godišnji napadač plaćen Javoru i kolika će mu biti godišnja plata. S druge strane, beogradski mediji tvrde da je Onjilo plaćen 450 hiljada evra, te da će zarađivati šest hiljada evra mesečno u prvoj sezoni, a svake sledeće po hiljadu evra više.

Crvena zvezda je u prvom kolu Super lige u nedelju izgubila od Javora sa 2:4, a Onjilo je bio strelac drugog gola za ekipu iz Ivanjice.

"Nije se desilo da dođe pre te utakmice. Bilo bi bolje da smo to tada uradili, ali gledamo u budućnost i nadam se da će nam nadoknaditi to što je uradio. On je dugo u našoj ligi, na našu žalost igrao je fenomenalno protiv nas i nadam se da će nastaviti tako, ali i bolje", rekao je Stojadinović.

Sportski direktor Zvezde rekao je da je stav svih čelnika kluba da drugi nigerijski fudbaler Abiola Dauda ostane u klubu i da će on biti prodat samo ako stigne dobra ponuda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve