Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.07.2013.

14:30

Levandovski: 100 odsto uz Borusiju

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Robert Levandovski rekao je da će dati sve od sebe u predstojećoj sezoni u dresu ‘žutih’.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Levandovski, kojem ugovor sa Borusijom ističe sledećeg leta, odbio je da produži ugovor pri kraju prošle sezone i tada izjavio da se nada da će ubrzo preći u klub po svojoj želji. Ipak, posle višemesečne sage, iako je izgledalo da će pojačati Bajern, klub iz Dortmunda je blokirao taj transfer koji bi mu doneo milione.

Daću sve od sebe za Dortmund. Više nije važno šta se sve desilo, zanima me samo ono što se dešava na terenu”, naglasio je Levandovski.

Poljski internacionalac iza sebe ima sjajnu sezone, postigao je 24 gola u Bundesligi i deset u Ligi šampiona, uključujući i četiri pogotka Realu u polufinalu Lige šampiona. Borusija, koja je završila sva tri takmičenja u kojima je učestvovala prošle sezone iza Bajerna, neće dobiti ni evro ukoliko Levandovski napusti klub kao slobodan igrač kada mu ugovor istekne.

Kada sam na terenu, samo o Borusiji razmišljam. Želim da dam sve od sebe i budem uspešan”, istakao je Levandovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu