Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.06.2013.

12:32

Levandovski ostaje u Dortmundu

Generalni direktor Borusije iz Dortmunda Hans-Joahim Vacke ponovio je da napadač Robert Levandovski sigurno neće promeniti klub ovog leta.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Poljskom reprezentativcu ’milioneri’ su već sprečili prelazak u Bajern, koji je prethodno pojačao njegov sada već bivši saigrač Mario Gece.

Pošto su iz kluba poručili da Levandovskom neće dozvoliti prelazak u neki klub iz Bundeslige, spekulisalo se da bi mogao da pojača neki od najboljih evropskih klubova. Za njegove usluge zainteresovani su, između ostalih madridski Real, Čelsi, Mančester Junajted i Siti. Ipak, Vacke je tim klubovima poručio da će pokušaji da privole Levandovskog da napusti ’milionere’ biti gubljenje vremena.

Robert će definitivno igrati za Borusiju iz Dortmunda naredne sezone. Potrebna nam je ta sigurnost da bismo mogli da pravimo planove“, istakao je Vacke.

Levandovski je do sada odigrao 98 mečeva u Bundesligi za Borusiju i postigao 54 gola. Takođe, postao je prvi igrač koji je postigao četiri gola u polufinalu Lige šampiona, pošto je praktično sam eliminisao ’kraljevski klub’. U finalu je kasnije Bajern došao do titule šampiona Evrope, pobedom sa 2:1 na „Vembliju“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu