Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.06.2013.

17:21

'Lale' se oprostile od Butorovića

U prisustvu velikog broja rođaka, prijatelja, saradnika u Hotelu Park održana je komemorativna sednica povodom smrti predsednika Vojvodine Ratka Butorovića.

Izvor:

Autor:

Default images

U ime kluba, od Butorovića, se oprostio potpredsednik Dušan Vlaović, koji je rekao da je njegovim odlaskom Vojvodina doživela nenadoknadiv gubitak.

“Zadatak kluba je da nastavi putem koji je zacrtao Butorović. On je bio veliki vizionar, mnogo je ulagao u klub, sanjao je o trofejima i pripremio sve uslove da klub do njih stigne ali nije doživeo da ostvari cilj”

On je dodao da je na svima u klubu zadatak da učine sve da se taj Buturovićev cilj u budućnosti ostvari.

Među prisustnima bili su i generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović, predsednik FSS Tomislav Karadžić, generalni sekretar Zoran Laković, komesar za bezbednost Milivoj Mirkov, Miodrag 'Žuća' Janković, Ranko Stojić, Zvezdan Terzić, Dragan Simović (Spartak Zlatibor voda), Milovan Rajevac, Dragoljub Bekvalac, Nebojša Vignjević, biznismen Miodrag Kostić, vlasnik firme „D Dalton“ Dušan Pajović, vlasnik „Karin Komerc“-a Mirko Dubroja, bivši igrači Vojvodine Željko Brkić, Aleksandar Popović, Leo Lerinc, Dušan Tadić, Miroslav Stevanović …

Predstavnik veterana FK Vojvodina Mladen Vučinić na komemoraicji je govorio u ime svih generacija kluba. On je istakao da je Butorović mnogo ulagao u klub i doprineo unapređenju na svim poljima te da je vodio računa i o mlađim kategorijama, kao i o svim segmentima kluba.

Ratko Butorović biće sahranjen u rodnom Nikšiću u sredu 12. Juna 2013.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu