Nova vest
Fudbal

Petak, 07.06.2013.

21:15

Nikolić: Iste ambicije

Novi trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je da se ambicije novosadskog superligaša poklapaju s njegovim.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

On je dodao i da svi u tom klubu imaju obavezu da adekvatno odgovore izazovima u predstojećoj sezoni.

"Ambicije Vojvodine se poklapaju sa mojim, postoji obaveza za sve nas u klubu, trenere, igrače, zaposlene, pa čak i navijače da budemo na visini zadatka i adekvatno odgovorimo izazovu koji je ispred nas", naglasio je Nikolić.

Nikolić, koji je do sada vodio Rad, rekao je da je srećan zbog angažmana u klubu kakav je Vojvodina.

"Srećan sam i zadovoljan zbog angažmana u klubu takve tradicije, imena i ambicije, koje ima u godini kada slavi 100. godišnjicu, to je stravično veliki jubilej", dodao je Nikolić.

Vojvodina je dvostruki šampion Jugoslavije, ali je izgubila u svih šest finala nacionalnog kupa koliko je igrala, pa ljubitelji fudbala taj klub smatraju "ukletim".

"Apsolutno ne verujem da je Vojvodina 'uklet klub', da verujem u takve stvari, bavio bih se magijom. U sportu sreća mora da se zasluži. Radi se o velikom klubu koji je kroz istoriju osvajao trofeje i momenat je da to ponovi ove sezone. Prethodni dogadjaji me ne zanimaju", rekao je Nikolić.

Nikolić je zvanično preuzeo Vojvodinu u petak, okupljanje fudbalera za predstojeću sezonu zakazano je za ponedeljak, 17. jun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu