Nova vest
Fudbal

Petak, 07.06.2013.

16:42

Mladen Dodić novi trener Jagodine

Mladen Dodić je izabran za novog trenera fudbalskog kluba Jagodina i to će mu biti drugi put da bude trener tog kluba.

Izvor: MS

Autor: MS

Default images

Dodić je prihvatio upražnjeno mesto jer je dosadašnji trener ’ćurana’ Simo Krunić prešao u kineski Dalijen Erbin.

Velika je čast biti ponovo ovde, ali i velika obaveza jer znam kakve su ambicije kluba. Znam da je klub u međuvremenu podigao standarde i kriterijume na svakom nivou, i što se tiče i što se tiče organizacije rada i rezultata. Ove dve predhodne godine su najznačajnije što se tiče rezultata“, rekao je Dodić.

Dodić je rekao da je svestan odgovornosti i da je cilj da se kroz timski rad dođe do novih uspeha.

Jeste cilj da zadržimo nivo koji je postavljen u predhodne dve godine što se tiče igre, rezultata, odnosa, marketinga i promocije kluba, ali mi ne bismo bili takmičari kada ne bismo želeli više od toga. Daćemo sve od sebe da napravimo napravimo korak dalje“, reči su novog trenera Mladena Dodića.

Predsednik kluba Goran Milanović rekao je da je Jagodina napravila imidž koji bi trebalo da održi bar na istom nivou.

„Mislim da ćemo sa Mladenom Dodićem uspeti da napravimo nivo igre koji smo imali i da zadržimo uspeh rezultata koji smo imali u predhodnom periodu“, nada se Milanović.

Milanović je rekao da se u narednih par dana može očekivati odlazak kapitena i najboljeg strelca lige Miloša Stojanovića.

Uporedo smo tragali za pojačanjem u napadu. Moguća su iznenađenja, možda se neki naš bivši igrač vrati. U postojećem timu imamo Slavišu Stojanovića, koji nije imao dovoljnu minutažu zbog sjajnih igara ’Popaja’ Stojanovića“, zaključio je Milanović.

Fudbaleri Jagodine odlaze na pripreme 20. juna, a 24. juna će saznati ime rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve