Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 03.01.2013.

14:25

Venger: Tio mora da potpiše uskoro

Menadžer Arsenala Arsen Venger istakao je da postoji velika želja među ’tobdžijama’ da Tio Volkto uskoro potpiše novi ugovor.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

23-godišnjem Volkotu ugovor ističe za šest meseci, a u dosadašnjem delu sezone je pružao odlične partije i 14 puta je bio strelac u svim takmičenjima.

„Pregovaramo. Teško je predvideti bilo šta u ovakvim situacijama, ali je naša želja da sve rešimo što pre i spremni smo u potpunosti za to“, rekao je Venger.

Volkot je u redove Arsenala stigao 2006. godine, a u poslednje vreme je imao nesuglasice sa Vengerom oko pozicije na kojoj bi terbalo da igra. Njegova želja je da to bude više u napadu, što je dokazao i ’het-trikom’ u trijumfu nad Njukaslom sa 7:3 prošlog vikenda.

Sigurno je da ima sve atribute potrebne za igru u napadu“, rekao je Aleks Okslejd-Čemberlen posle trijumfa ’tobdžija’ nad Njukaslom, „Postiže golove i dokazao je da može da odradi odličan posao u napadu. Teško je braniti ga i kada dobije priliku ima odličnu šansu da kazni protivničke timove“.

Navijači Arsenala su u poslednjih 18 puta više sumnjali u Volktota nego što su ga podržavali, ali su protiv Njukasla Vengeru poručili da produži ugovor sa njim što pre. Volkot je prošlog leta odbio novi ugovor, navodno vredan 75.000 funti nedeljno, a od tada nije bilo napretka u pregovorima sa klubom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve