Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.10.2012.

23:45

Lazović: Nismo imali sreće

Mladi reprezentativac Srbije Darko Lazović rekao je posle eliminacije u baražu za EP od Engleske da je Srbija dominirala u obe utakmice, ali nije imala sreće.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Odigrali smo dve dobre utakmice protiv Engleske, dominirali i stvarali šanse, ali nas sreća nije pogledala."

"Nama starijima je ovo bila poslednja utakmica u mladoj reprezentaciji i nadam se da će naši saigrači koji ostaju uspeti u želi da se plasiraju na naredni završni turnir", rekao je Lazović posle revanš meča u Kruševcu.

Englezi su u revanšu u Kruševcu pobedili sa 1:0 i sa ukupnih 2:0 plasirali se na Evropsko prvenstvo koje će se iduće godine održati u Izraelu.

Levi bek Milan Rodić kazao je da su on i njegovi saigrači pokušali sve da bi se plasirali na Evropsko prvenstvo.

"Pokušali smo sve kako bismo se plasirali na Evropsko prvenstvo u Izraelu. Nismo nažalost uspeli. Mislim da je nedostatak sreće uticao na to da se ne plasiramo. To je fudbal i idemo dalje", kazao je Rodić.

"Ovaj poraz mnogo boli... Dobro smo igrali celu utakmicu, držali smo ih pod konstantnim pritiskom, a na kraju izgubili. Da smo realizovali makar jednu od prilika bili bismo medju najboljih osam reprezentacija", ocenio je Nemanja Gudelj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu