Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.09.2012.

13:56

PSŽ: Našem projektu treba vremena

Vlasnik bogatog Pari Sen Žermena Naser al- Kelaif rekao je da je rano da njegov tim uopšte razmišlja o mogućnosti da osvoji Ligu šampiona.

Izvor: JM

Autor: JM

Default images

Katarski investitor je samo ovog leta potrošio oko 250 miliona evra za kupovinu novih igrača, poput Zlatana Ibrahimovića, Tijaga Silvu i Ezekijela Lavecija, ali rezultata još nema.

PSŽ je na kraju prošle sezone završio na drugoj poziciji francuske Lige jedan, iza Monpeljea, a ovu sezonu je započeo sa tri razočaravajuća remija.

"Osvajanje Lige šampiona nije lak posao. Čelsi je prošle sezone bio impresivan, ali na taj trofej čekali su devet godina, od kada ih je kupio Roman Abramovič", rekao je Kelaif.

Predsednik pariskog kluba osvrnuo se i na početak ove sezone.

"Početak sezone nije bio sjajan. Treba nam vreme da se uigramo", dodao je predsednik Pari Sen Žermena, "zadovoljn sam igračima koje imamo, ali naš tim još treba da uči, jer ne radi se samo o kupovini igrača, već moramo da delujemo kao tim. Imamo još posla da uradimo, da bi ostvarili zacrtane ciljeve".

Parižani ove sezone igraju u Ligi šampiona posle sedam godina pauze i u grupi su sa Portom, Dinamom iz Kijeva i zagrebačkim Dinamom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu