Nova vest
Fudbal

Subota, 14.07.2012.

13:45

Smenjen trener banjalučkog Borca

Fudbaleri banjalučkog Boca završili su takmičenje u Evropi, a da nisu stigli dalje od Nikšića, pa je Uprava kluba smenila trenera Slavišu Božičića.

Izvor:

Autor:

Default images

Borac je u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrao sa Čelikom iz Nikšića, na svom terenu je odigrao 2:2, u Nikšiću je bilo 1:1, pa je do prošle sezone crnogorski drugoligaš zbog gola u gostima prošao u drugo kolo i izborio se za dvomeč sa ukrajinskim Metalurgom iz Harkova.

Zajedno sa trenerom Božičićem smenjeni je i ceo stručni štab koji su činili Milorad Bilbija, Oliver Jandrić i Radovan Gajić.

Za vršioca dužnosti trenera Borca imenovan je nekedašnji pomoćnik u stručnom štabu kada je trener bio Zvezdan Cvetković, Slobodan Starčević.

"Očigledno je da nismo rezultatski zadovoljni i u ovakvim situacijama redosled poteza se zna. Svi će snositi posledice posle neuspeha protiv Čelika, niko neće biti pošteđen", rekao je predsednik kluba Ljubomir Ćubić.

Božičić je četvrti smenjeni trener u Borcu posle osvajanja šampionske titule u sezoni 2010/11.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu