Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.05.2012.

22:27

M'Vili stradao zglob, upitno EP?

Reprezentativac Francuske Jan M'Vila mogao bi da propusti predstojeće Evropsko prvenstvo zbog povrede skočnog zgloba.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Fudbaler Rena je već u šestom minutu prijateljske utakmice protiv Srbije povredio zglob i napustio teren u Remsu.

M'Vila je u suzama napustio teren što je jasan znak da bi zbog povrede mogao da propusti kontinentalni šampionat, što bi bio veliki udarc za selekciju Lorana Blana, s obzirom na igre M'Vile u protekloj sezoni.

M'Vila je povredu doživeo u ranoj fazi meča posle starta Dušana Tadića.

"Sklonio sam loptu i krenuo da je šutnem, a on me je udario po članku. Posle nekoliko minuta shvatio sam da ne mogu da igram".

Francuski fudbaler teško je podneo ovu povredu, a sa terena je izašao uplakan.

"Kad sam imao 13 godina imao sam sličnu povredu i dva meseca noga mi je bila u gipsu. Prvo setio se toga setio i pomislio sam da ne idem na EP. Živci su mi 'pukli'. Nadam se da ću se oporaviti od EP, uz Božju volju".

Ovaj 21-godišnji defanzivni vezni fudbaler je protiv Srbije nastupio 18. put za "trikolore". Njegova sjajna defanziva, čuvanje lopte i plejmejkerske sposobnosti mnogo će nedostajati Blanovoj ekipi koju očekuje težak posao u grupnoj fazi protiv Engleske, Švedske i domaćina Ukrajine.

M'Vila je u protekloj sezoni bio zvezda Rena, a sjajnim igrama privukao je pažnju evropskih giganata kao što su engleski Arsenal i italijanski Inter iz Milana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve