Nova vest
Fudbal

Subota, 31.03.2012.

21:20

Olimpik želeo da dovede Vidića

Tehnički direktor Olimpik Marselja Josip Skoblar rekao je da je taj klub želeo da u svoje redove dovede Nemanju Vidića i Luku Modrića, prenosi Index.hr

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Skoblar je tokom igračke karijere nasupao za Zadar, OFK Beograd, Hanover, Marselj i Rijeku, a u nacionalnom timu odigrao je 32 utakmice.

"Teško je to sada reći. Ima puno razloga zašto nisu došli. Naime, mi dobijemo veliki broj zahteva, odnosno ponuda za igrače i to sve treba detaljno ispregledati. To je mukotrpan proces.

"Ja sam klubu predložio Modrića i Vidića i oni su bili posmatrani jer se klub zainteresovao za njih, ali kako su se u priču upleli jači klubovi iz Engleske i Nemačke tako je naš interes splasnuo. Jednostavno, klubovi iz tih zemalja nude igračima puno više u igračkom, ali i privatnom smislu.“

Olimpik iz Marselja poražen je u četvrtfinalu Lige šampiona, a u domaćem šampionatu za vodećim ekipama zaostaje čak 20 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve