Nova vest
Fudbal

Petak, 09.03.2012.

15:28

Nikolić: "Izuzetno rivalstvo"

Trener Rada Marko Nikolić rekao je da očekuje da njegov tim pobedi Novi Pazar u subotu, u 17. kolu JSL, i dodao da ovi timovi imaju "izuzetno rivalstvo".

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Ovo je specifična utakmica za našu ekipu, jer je prisutno izuzetno rivalstvo. 'Voljni momenat' sigurno neće nedostajati mojim igračima. Očekujem da uz punu angažovanost stignemo do pobede", rekao je Nikolić novinarima na stadionu Rada na Banjici.

"Građevinari" su u jesenjem delu sezone pobedili u Novom Pazaru sa 3:0, ali je njihov rival zadržao u prošlom kolu šampiona Partizan na 1:1.

Ovo će Nikoliću biti prva utakmica od povratka na klupu Rada i on je već napravio prvu promenu u igračkom sastavu, pošto je u prvi tim vratio ofanzivnog veznog Slavka Perovića.

"Vratio sam Perovića u prvi tim, jer je svojim ponašanjem i igrama zaslužio novu priliku", rekao je Nikolić.

Utakmica Rad – Novi Pazar označena je kao meč visikog rizika, zbog dugačke istorije sukoba navijača oba kluba, ali u banjičkom prvoligašu žele da se oslobode te etikete. Klub je apelovao na sve posetioce sutrašnjeg meča da sportski navijaju.

"Organizovali smo meč kao kada igramo sa Partizanom i Crvenom zvezdom. Verujemo u sportski ambijent bez elemenata uvreda i poniženja suparnika. Neka rivalitet probudi kod navijača želju za još gromoglasnijom podrškom svojih ljubimaca", rekao je portparol Rada Vladimir Savić.

Očekuje se da će sutrašnjoj utakmici prisustvovati oko 250 gostujućih navijača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve