Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.01.2012.

21:42

Spartak počeo pripreme

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode okupili su se u sredu na "Gradskom stadionu" u Subotici i zvanično počeli pripreme za nastavak prvenstva.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Trener Zoran Njeguš, izneo je plan rada, a predsednk Dragan Simović pozdravio je igrače, poželeo im dobar rad i puno sportske sreće.

Ekipa će prvi deo priprema obaviti u Subotici, nakon čega sledi odlazak na dvonedeljne pripreme u Budvu, koje je planirano za 4. februar. Do odlaska u Crnu Goru odigraće dve kontrolne utakmice, protiv Banata i Radničkog iz Sombora.

Posle kratkog upoznavanja sa pripremama, igrači su odradili prvi trening. Prisutno je bilo 27 fudbalera, opravdano je izostao jedino golman Goran Labus koji se vratio sa pozajmice iz Zvijezde (BiH), a dobio je poštedu od sedam dana zbog povrede koju ima.

Pored standardnih prvotimaca ekipi su se pridružili i momci iz omladinskog pogona Milan Bjedov, Milan Vojvodić i Denis Benjak. Prisutna su bila i tri igrača koji su trenutno na probi, Đorđe Jocić (Novi Sad), Stefan Đorđević (Proleter, Novi Sad) i Nemanja Marković (FK Bačka 1901).

Kompletan spisak igrača na prvom treningu: Vladimir Torbica, Slobodan Simović, Nemanja Čović, Darko Puškarić, Vladimir Otašević, Fahrudin Đurđević, Nikola Stijaković, Milan Joksimović, Marko Mirić, Vidak Bratić, Branimir Aleksić, Aleksandar Kovačević, Siniša Stevanović, Đorđe Despotović, Nikola Milanković, Marko Adamović, Aleksandar Nosković, Miljan Milivojev, Goran Antonić, Dino Šarac, Milan Bjedov, Milan Vojvodić, Nikola Mirković, Đorđe Jocić, Stefan Đorđević, Denis Benjak i Nemanja Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve