Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.01.2012.

20:52

Kamari žao trenera, želi ga Granada

Posle ponuda za Volkova i Dijaru, na stolu koordinatora za sportska pitanja Partizana Alberta Nađa našla se i ponuda španske Granade za Mohameda Kamaru.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Ponuda nije primamljiva, ali ćemo u dogovoru odlučiti šta je najbolje u ovom trenutku", istakao je Nađ.

Zvonimir Vukić bi tokom dana trebalo da se sastane sa predsednikom Draganom Đurićem, a rok za dogovor o eventualnom produžetku saradnje je utorak, kada ekipa kreće na prvi deo priprema u Dubai.

U utorak je engleski tabloid "The Sun" objavio da su za Kamaru zainteresovani Liverpul i Arsenal, a ranije se pričalo i o Čelsiju.

Kamara: "Žao mi je Krstajića i Stanojevića"

Reprezentativac Sijera Leonea izjavio je za zurnal.rs da mu je žao što su smenjeni sportski direktor Mladen Krstajić i trener Aleksandar Stanojević.

"Bio sam žalostan kad sam pročitao da su smenjeni Krstajić i Stanojević. Obojica su sjajni ljudi, zaslužni za moj napredak u Partizanu. Poštujem i novog trenera, ali Krstajić i Stanojević su moji prijatelji. Pomogli su mi mnogo. Ipak, u fudbalu nikad ne znate šta može da se dogodi. Tako je i sa mnom. Danas sam ovde, a sutra ko već zna. Tužna je situacija, ali će vremenom svi krenuti dalje. Želim im sve najbolje u životu, učinili su zaista mnogo za mene. Dugujem im makar telefonski poziv, da im se na svemu zahvalim", rekao je Medo za "Sportski žurnal" i dodao da će pokušati da se izbori za mesto u timu Avrama Granta.

Videćemo da li će ostati u Partizanu i u nastavku sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve