Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.11.2011.

15:22

FSS: Izbori i selektor od februara

Fudbalski savez Srbije u februaru sledeće godine doneće odluku o datumu raspisivanja izbora, a do tada se neće raspravljati o novom selektoru reprezentacije.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

To je zaključak Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije koji je održan na sednici u Kući fudbala.

"Izbori mogu da budu odmah, ali regioni žele da se oni održe što kasnije kako bi mogli da lobiraju. Do tada neće biti razgovora o selektoru. Novog selektora biraće novo rukovodstvo saveza", rekao je predsednik FSS Tomislav Karadžić novinarima u Staroj Pazovi.

Skupština FSS, koja po statutu te organizacije ima pravo da raspiše izbore, sastaće se početkom februara 2012. godine. Karadžić je potvrdio da se sreo sa Sinišom Mihajlovićem, ali još prošlog leta nakon Mundijala u Južnoj Africi.

Prema rečima predsednika FSS, Mihajlović je još do juna pod ugovorom sa Fiorentinom.

"Nema potrebe da se žuri. Novo rukovodstvo će imati vremena da razmisli da li je on pravi čovek za selektora. Mihajlović mi je rekao da misli da bi mogao da obavlja taj posao", kazao je Karadžić.

Prvi čovek fudbalske organizacije naveo je da je na današnjem Izvršnom odboru bilo reči i o nasilju na stadionima.

"Stanje se pogoršava, a očigledno je da neko ne radi svoj posao", dodao je Karadžić.

On je ponovio i da će pokušati da ubedi Dejana Stankovića i Nemanju Vidića da promene odluke o povlačenju iz državne reprezentacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve