Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.08.2011.

23:39

Eduardo spreman za Šamrok

Napadač Partizana Brazilac Eduardo Pašeko prošao je bez preloma prilikom povrede lakta protiv Novog Pazara pa će verovatno igrati u Irskoj.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Kosti lakta su ostale čitave pa će Brazilac po svemu sudeći biti spreman da od prvog minuta zaigra protiv Šamrok Roversa u Dablinu.

Milan Smiljanić još uvek nije zvanično član 'crno-belih', u ponedeljak je stigao Manga, pa će se narednih dana znati koji će još fudbaler biti registrovan za Šamrok.

Rendgenski snimak povrede Eduarda doneo je prvu dobru vest da ništa nije slomljeno, a zatim je magnetnom rezonancom utvrđeno da je usled pada došlo samo do istegnuća ligamenata.

Laknulo je svima u Partizanu, fizioterapeut Slobodan Branković je kao i uvek oprezan prilikom davanja prognoza, ali je optimist.

“Videćemo kako će se lakat ponašati zbog blagog istegnuća ligamenata, ali pošto do meča imamo još tri dana očekujem da bi mogao da bude spreman”, istakao je Branković i nagovestio da bi Brazilac mogao da nosi bandaž na laktu ako bude potrebno.

I trener Aleksandar Stanojević će sad lakše moći da sastavi tim za Šamrok, mada ni posle nedelje nije bio načisto ima li Milana Smiljanića ili ne. Papirologija oko transfera poslednjeg pojačanja Partizana je ipak zamršenija nego što je to nagoveštavao raskid ugovora sa Espanjolom.

“Lola je tu, dakle čeka se samo finalizacija. To mogu da kažem u ovom trenutku. Sigurno je da ćemo u sredu registrovati još jednog igrača za dvomeč sa Ircima”, rekao je sportski direktor Mladen Krstajić dodajući da će u ponedeljak biti jasno koga će klub da registruje kao "džokera“ za dvomeč sa Šamrokom.

Broj stranaca u Partizanu je uvećan na šest (Eduardo, Anderson, Kamara, Ivanov, Dijara) potpisivanjem trogodišnjeg ugovora Davida Mange, 22-godišnjeg veziste iz Centralnoafričke Republike.

“On je investicija za budućnost“, rekao je Krstajić, dodajući da prelazni rok za Partizan još traje.

“Sa Mangom i izvesno Smiljanićem, mi smo uglavnom završili rekonstrukciju tima, ali prelazni rok traje do 31. avgusta i ne smem da tvrdim da nećemo biti aktivni. Pre svega jer postoje interesovanja za naše igrače, a ako neko zaista ode moraćemo da dovedemo drugog. Videćemo”, nedorečen je ostao Krstajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve